Brew Seeker Oy on yksityinen alkoholialan erikoistuotteiden maahantuoja. Tuomme maahan, myymme ja markkinoimme erikoistuotteita osaavasti ja ammattitaidolla, joustavasti, luotettavasti ja asiakkaita kuunnellen.

Edustuksessamme on laadukkaita oluita ja siidereitä. Brew Seekerin yhteistyökumppaneita ovat mm. Staropramen (CZ), Krombacher (DE), Thornbridge (UK), Molson Coors UK, PALM Belgian Craft Brewers (BE), Great Divide (US) ja Henney's (UK). Yhtiön slogan ”Quality Brews for Connoisseurs” kiteyttää Brew Seekerin toiminta-ajatuksen. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat laadukkaisiin tuotteisiin erikoistuneet ruoka- ja seurusteluravintolat sekä Alko ja vähittäiskaupat.

Keskitymme tuotteisiin, jotka kiinnostavat vaativia kuluttajia, harrastajia. Tuotteistamme nautiskelevat olutharrastajien lisäksi kaikki, jotka haluavat laajentaa kokemuspiiriään ja nauttia täyteläisistä mauista. Tuotevalinnoissamme lähtökohtana on laadukkuus, kiinnostavuus, uutuusarvo sekä tietynlainen särmikkyys tuotteiden makumaailmassa. Osa maahantuomistamme tuote-eristä on niin pieniä, että ne myydään loppuun ennen kuin ennättävät tänne sivuillemme. Näistä pienistä eristä saat parhaiten tietoa ottamalla meihin yhteyttä. Palvelemme mielellämme.