Legendaarisen Iron Maidenin keulahahmon ja laulajan Bruce Dickinsonin ja Robinson's panimon yhteistyönä valmistettu Trooper olut siirtyi Brew Seekerin edustukseen lokakuussa.

Trooper on 4,7-prosenttinen punaruskea ale, tyylilajiltaan amber ale tai vaikka tuttavallisemmin best bitter. Trooper lanseerattiin vuonna 2013 ja on lyhyessä ajassa noussut hurjaan suosioon. Iron Maidenin keulakuva, laulaja Bruce Dickinson sekä Master Brewer Robinson’silta ovat yhdessä luoneet tämän raikkaan brittityylisen alen, jossa modernit sitruksen vivahteet ja perinteiset mausteisemmat makukirjot lyövät onnistuneesti kättä. Bobek, Goldings ja Cascade humalalajikkeet toimivat hienosti yhteen ja tätä tukee mukava maltaisuus. Jo reilusti yli 15 miljoonaa tuoppia myyty noin 60 maassa, joten suosio on ollut hurjaa! Aikaisemmin Trooperia edusti Suomessa Servaali.

Trooper löytyy ravintoloiden lisäksi myös K-ryhmän päivittäistavarakaupoista.

Yhteistyön alkajaisiksi toimme maahan myös kolmannen erikoisversion Trooperista. Trooper Hallowed on belgialaistyylinen ale, jossa on käytetty ruista antamaan mausteisuutta ja syvyyttä makuun. Trooper Hallowed on vahvuudeltaan hieman tanakampi, mutta maltillinen 6%.