Perinteikäs brittipanimo Marstons ja Brew Seeker ovat aloittaneet yhteistyön lokakuussa 2017.

Marstons on erittäin maineikas ja perinteinen panimo, joka on luonut oluthistoriaa Burton-Upon-Trentissä Englannissa jo vuodesta 1834. Burton tunnetaan laadukkaasta vedestään ja sitä pidetään eräänlaisena brittiläisen panimotoiminnan ”henkisenä kotina”. Marstons ryhmä omistaa Marstonin panimon lisäksi myös lukuisia muita panimoita ja on yksi suurimmista panimoalan toimijoista Britanniassa. Jopa 25% Britanniassa ostetuista pullo-oluista on valmistettu jossakin Marstonin panimoista!

Alkuun valikoimaa vahvistamaan saapuivat mm. Pedigree Amber Ale (vähittäiskaupat, ravintolat), joka on yksi tunnetuimmista brittioluista. Se on ainoa edelleen valmistuksessa oleva olut, jota valmistetaan käyttäen kuuluisaa Burtonin kaivovettä! Pedigree kypsytetään myös edelleen tammitynnyreissä, mikä osaltaan antaa tälle hienostuneelle ja perinteiselle oluelle sille ominaisen maun. Selvää mausteista humalaisuutta, keksimäistä maltaisuutta ja virkistävää hedelmäisyyttä. Edesmenneen olutkirjailija Michael Jacksonin sanoin: ”The King of Bitters!”

Muita valikoimaan tulleita oluita ovat mm. Pearl Jet Stout, joka tunnettiin aiemmin nimellä Oyster Stout (vähittäiskaupat, ravintolat), 61 Deep Pale Ale (vähittäiskaupat, ravintolat) sekä Old Empire IPA (Alko, ravintolat).

Meiltä on paljon kyselty perinteisiä brittioluita ja tämä yhteistyö Marstonin kanssa vastaa tähän enemmän kuin hyvin. Odotamme tältä yhteistyöltä todella paljon!