21.5.2015

Brew Seeker ja Palm Belgian Craft Brewers aloittavat yhteistyön kesäkuun alussa. Palmin valikoima Brew Seekerilla tulee olemaan merkittävän laaja, muodostaen Brew Seekerin belgialaisoluiden ytimen.

Valikoimistamme ovat puuttuneet belgialaiset oluet jo jonkin aikaa ja tämän yhteistyökumppanin myötä tämä korjaantuu kerralla. Tässä vaiheessa emme tule aktiivisesti hakemaan muita belgialaisoluita, vaan tähän uuteen valikoimaan tullaan keskittymään täysillä.

Palm Belgian Craft Brewersin salkusta tiensä meille löytävät Palmin ja Palm Hop Selectin lisäksi mm. sellaiset klassikot kuin Rodenbach ja Rodenbach Grand Cru, Steenbrugge ja Brugge Tripel sekä Boonin lambicit. Heti alkuun tulee hanaoluenakin löytymään mm. Rodenbach Grand Cru sekä Steenbrugge Wit, luonnollisesti myös Palm ja Palm Hop Select.

Valikoima täyttää kerralla lähes koko belgialaisoluiden genren ja tarjoaa oluita sekä belgialaisen alen (Palm), luostarioluiden (Steenbrugge sekä Brugge Tripel), vehnäoluen (Steenbrugge Wit), flaamilaisen ruskean/ punaisen (Rodenbach) että lambicien (Boon) ystäville. Valikoima tulee elämään jonkin verran ja mm. kausittaisia hanaoluita tulee tarjolle aika-ajoin.