Rodenbach Alexander

Rodenbach Alexander valmistettiin ensimmäistä kertaa Alexander Rodenbachin syntymän 200-vuotisjuhliin 1986. Valmistus lopetettiin 2000-luvun alussa ja nyt suuren kysynnän vuoksi tämä olut on otettu jälleen valmistusohjelmaan. Alexander oli alkuun erikoiserätuote, jota valmistettiin ainoastaan kerran vuodessa. Nyt sitä saa myös 33cl pullossa ja se on valikoimissa ympäri vuoden.
Alexanderissa sekoitetaan 2/3 vanhaa Rodenbachia kolmasosaan hapankirsikoiden kanssa maseroitua nuorta Rodenbachia. Tuloksena on mainion raikas, hedelmäinen ja virkistävä erikoisuus! Astian (20L) tuotenumero on PALMR37. 0,75 L pullon tuotenumero PALMR07
Tuoteryhmä Sour ale
Tuotenumero PALMR10
Maa/Alue Belgia
Pakkaustyyppi 33 cl Pullo
Myyntierä 24
EAN 5410583802048
Alkoholiprosentti 5,6 %
Tuottaja Brouwerij Rodenbach

Tietoja tuottajasta

Brouwerij Rodenbachin perusti vuonna 1836 Pedro Rodenbach yhdessä vaimonsa Regina Wautersin kanssa. Pian seurasi Eugène Rodenbach, joka tutki paljon mm. oluen viinikäymistä (”vinification”) ja häntä saammekin kiittää Rodenbachin omintakeisesta ja huikeasta tyylistä valmistaa oluita. Panimolla on kaikkiaan 294 tammista kypsytystynnyriä, näistä osa on 150-vuotiaita ja yhä toiminnassa! PALM Breweries hankki Rodenbachin omistukseensa ja yhdessä flaamilaisen aluehallinnon kanssa suojelee ja säilyttää tämän ainutlaatuisen panimon kulttuuriperintöä. Ja oluita!