Hogan's Vintage Perry

Perry oli jo 1700-luvulla englantilaisen yläluokan suosiossa, kun sodat Ranskaa vastaan estivät laajemman viinin maahantuonnin. Jo normannien valtaannousun ajoista asti valmistettu perry on ehdottomasti yksi Englannin perinteisimmistä alkoholijuomista.
Hogan’s Vintage Perry on valmistettu 100% käsin poimituista perrypäärynöistä puristetusta mehusta. Tasapainoisessa maussa löytää selvän päärynän, miellyttävästi tanniineja ja sopivasti makeutta, että hedelmäisyys pääsee hyvin esille.
Tuoteryhmä Päärynäsiiderit
Tuotenumero HOG03
Maa/Alue Englanti
Pakkaustyyppi 50 cl lasipullo Pullo
Myyntierä 12 pulloa
EAN 5060130340549
Alkoholiprosentti 5,4 %
Tuottaja Hogan's

Tietoja tuottajasta

Allen Hogan aloitti ystävänsä opastuksella siiderin valmistuksen jo 1985. Kymmenen vuoden harjoittelun jälkeen hän uskaltautui maalaismarkkinoille ensimmäisen kerran myymään omia siidereitään ja palautteesta rohkaistuneena ryhtyi valmistamaan siidereitä kaupalliseen myyntiin. Kaikki Hogan’s siiderit valmistetaan ainoastaan puristetusta siideriomenoiden mehusta (ja perryt perrypäärynän mehusta). Tiivistemehuja ei käytetä. Hogan’s siiderit ja perryt ovat luonnollisesti käytettyjä, perinteisiä – ja erittäin maukkaita!