Victory Prima Pils

Victoryn molemmat perustajat Ron ja Bill ovat käyneet hakemassa oppinsa oluen valmistukseen Saksasta. Tämä näkyy tässä mainiossa pilsissä hienosti. Kaksirivinen saksalaismallas sekä tsekkiläiset (Saaz) ja saksalaiset (Northern Brewer) humalat yhdistyvät hienosti tässä elegantissa lageroluessa. Miellyttävä mallasrunko ja raikkaan rapsakka humalointi, siitä on tämä pils tehty!
Prima Pils on mm. yksi edesmenneen olutkirjailija Michael Jacksonin viidestäsadasta klassikko-oluesta! Ratebeer 93 (Top 50/ Pilsener)
Tuoteryhmä Vaaleat lageroluet
Tuotenumero GB202
Maa/Alue USA
Pakkaustyyppi 35,5 cl lasipullo Pullo
Myyntierä 24 pulloa
EAN 630279774014
Alkoholiprosentti 5,3 %
Tuottaja Victory Brewing Co.

Tietoja tuottajasta

Victoryn perusti vuonna 1996 kaksi ystävystä Ron Barchet ja Bill Covaleski. Molemmat olivat ihastuneet hyviin oluisiin ja olivat innokkaita kotioluen valmistajia. Tämä johti molemmilla työuran täyskäännökseen ja he lähtivät töihin panimoille sekä kouluttivat itseään mm. Saksassa oluen valmistuksen saloihin. Panimon pääkonttori ja alkuperäinen panimo (sekä ravintola) sijaitsevat Downingtownissa Pennsylvaniassa. Nykyisin Victorylla on kaksi muutakin panimoa (ja ravintolaa) ja vuonna 2015 Victory valmisti yhteensä jo yli 16 miljoonaa litraa olutta.