Cornet Oaked

Cornet on saanut nimensä Palmin alkuaikojen omistajan Theodoor Cornetin mukaan. Cornetiin lisätään tammilastuja varastokäymisen aikana, mikä tuo oluelle hyvin miellyttävän, vaniljaisen tammen vivahteen. Maku on makeahko, lämmittävän alkoholinen, hedelmäinen ja selvästi myös tammea ja vaniljaa löytää. Jälkimaku on miellyttävän humaloinnin ansioista aavistuksen katkera.
Kultaa WBA 2014 ja 2015: “Light golden, virgin light wood cask. Something acidic on the nose. Lively, nice carbonation. Exceptionally fresh. Subtle with sweet, sour hit of oak.”
Tuoteryhmä Belgialaistyyliset pintahiivaoluet
Tuotenumero PALM06
Maa/Alue Belgia
Pakkaustyyppi 33 cl Pullo
Myyntierä 24 pulloa
EAN 5410783004594
Alkoholiprosentti 8,5 %
Tuottaja De Hoorn/ PALM

Tietoja tuottajasta

Palmin historia ulottuu vuoteen 1686. Tuohon aikaan Theodoor Cornet piti majataloa Steenhuffelissa ja valmisti siellä myös olutta. 1747 ravintolapanimo muutettiin kyläpanimoksi ja panimon nimeksi vaihtui De Hoorn. Virallisesti De Hoorn vaihtoi nimensä PALMiksi 1974.
PALMin tiloissa sijaitsee melko uusi, pieni koepanimo, jolle annettiin nimeksi De Hoorn. Täällä panimomestarit pääsevät kehittämään uusia reseptejä ja kehittämään omaa osaamistaan. Toisinaan De Hoornin oluet löytävät tiensä myös PALMin suuremman panimon puolelle ja laajempaan levitykseen.