Palm Hop Select

Palm Hop Select ei ole mikään IPA, vaan pehmeä ja täyteläisen maltainen belgialainen ale. Olueen käytetään juuri sopivasti panimon omasta humalatarhasta poimittuja Hallertau Mittelfüh humalia.
Palm Hop Selectin maku on miellyttävän hedelmäinen, jopa aavistuksen banaaniin vivahtava. Humalat lisätään kolmessa vaiheessa ja ne tuovat tälle oluelle miellyttävästi luonnetta; ei liikaa katkeruutta, mutta raikkautta ja aromaattisuutta. Palm Hop Select on tasapainoinen ja mainio seurustelujuoma, joka sopii myös ruokapöytään!
Palm Hop Select on saatavissa myös 20 litran kegeissä.
Tuoteryhmä Belgialaistyyliset pintahiivaoluet
Tuotenumero PALM04
Maa/Alue Belgia
Pakkaustyyppi 33 cl Pullo
Myyntierä 24 pulloa
EAN 5410783004853
Alkoholiprosentti 6 %
Tuottaja PALM

Tietoja tuottajasta

Palmin historia ulottuu vuoteen 1686. Tuohon aikaan Theodoor Cornet piti majataloa Steenhuffelissa ja valmisti siellä myös olutta. 1747 ravintolapanimo muutettiin kyläpanimoksi ja panimon nimeksi vaihtui De Hoorn. Panimo kärsi vakavia vaurioita ensimmäisessä maailmansodassa ja uudelleenrakentamisessa päädyttiin säästösyistä puhtaasti pintahiivaoluiden valmistukseen. Panimon Spéciale Belge olut nimettiin Spéciale PALMiksi vuonna 1929 ja menestystarinan perusta oli valmis. Virallisesti De Hoorn panimo vaihtoi nimensä PALMiksi 1974. PALM on yhä puhtaasti perheyritys.