Boon Kriek Mariage Parfait

Mariage Parfait kääntyy suomeksi täydellinen avioliitto. Tai – kuten tässä tapauksessa – täydellinen sekoitus. Boonin Kriek Mariage Parfait on kirsikkainen lambic, joka syntyy vuoden pienissä tammitynnyreissä kypsyneestä, vahvasta lambicista sekä ylikypsistä kirsikoista. Kirsikoita käytetään tähän kriek-lambiciin 400 grammaa litraa kohti!
Kriek Mariage Parfait käy toisen käymisen vielä pullossa ja sitä pullokypsytetään temperoidussa varastossa vähintään kuusi kuukautta ennen kuin se lasketaan myyntiin.
Tuoteryhmä Lambicit
Tuotenumero PALMB14
Maa/Alue Belgia
Pakkaustyyppi 75 cl Pullo
Myyntierä 12 pulloa
EAN 5412783053886
Alkoholiprosentti 8 %
Tuottaja Brouwerij Boon

Tietoja tuottajasta

Boonin panimon historia ulottuu niinkin kauas kuin 1680-luvulle. Panimon juuret ovat maatilalla Lembeekissä ja panimolla on alusta alkaen valmistettu lambicia ja faroa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen, vuonna 1927, panimon osti Josez De Vits. Hänen poikansa René myi panimon Frank Boonille vuonna 1975.
Frank Boonin aikana panimo on noussut uuteen kukoistukseen ja panimo on ollut eturintamassa taistelemassa ”oikean ja perinteisen” lambic-oluen asemasta kaupallisten, suodatettujen ja sokeroitujen lambicien puristuksissa.